Staňte se animátory

Umění a design - obrázek

Unikátní výstava pojmenovaná SVĚTY ČESKÉ ANIMACE, která je umístěná v pražské holešovické tržnici, v hale číslo 17, nově láká i na praktické mini kurzy animace.

Dílny pod vedením odborných lektorů se konají každou sobotu a neděli od 13.00 do 16.00 hodin. Uvítají na nich každého většího i malého návštěvníka, ty nejmenší už od 6 let věku.

foto k článkuKreativní dílny se pořádají pod záštitou členů Aeroškoly. K animaci se během nich používají speciálně upravené prosvětlovací stoly, moderní technika a software. Zájemci pracují pod vedením zkušených profesionálů, kteří jim postup nejprve teoreticky vysvětlí a následně i prakticky ukážou principy klasické animace kreslené, ploškové a poloploškové, případně i méně tradiční objektové a materiálové.

foto k článkuÚčastníci dílny pak mají možnost vytvořit si něco sami. Originální sekvence, jednotlivé animované záběry nebo i krátké klipy, jim budou na konci lekce odeslány na domácí e-mail. Ačkoli lze pracovat jednotlivě, nelze než doporučit činnost v malých skupinkách, které mohou stejně dobře představovat rodiče s dětmi, jakož i třeba sourozenci, nebo pár kamarádů.

Zájemci si mohou „animátorský minikurz“ zakoupit přímo na pokladně při vstupu na výstavu za přidanou částku 80,- Kč ke vstupence.

Více info na www.artmovement.cz

otevírací doba:
Po – Pá: 9.00 – 18.00 hod.
So – Ne: 10.00 – 20.00 hod.

Staňte se animátory ~ iUmeni.cz ~

Autor / zdroj:
Publisher: iUmeni.cz

Světy české animace
Holešovická tržnice, Praha 7, hala č. 17
Výstava potrvá do 3. července 2022.

Další články

Umění a design - obrázek

V Kotvě se otevře největším Retro muzeum v Česku

Čtvrté patro ožije designem a dobou 70. a 80 let, nebude chybět expozice o disentu Celý článek

Umění a design - obrázek

Vstupní brána do světa umění - Czech Art Map

Portál arvme.com koncem roku 2021 spustil projekt Czech Art Map, jehož cílem je sloužit jako kulturní nástroj, který umožní čtenářům poznat současné české umění přehledno … Celý článek

Umění a design - obrázek

Moravským Krumlovem s Janem Kudláčem

Vydejte se spolu se spolkem Kultivátor a knihkupectvím Na poličce po stopách malíře, jenž mezi vrbami a olšemi za trylkového doprovodu milovaného ptáčka čermáčka, spatři … Celý článek

Umění a design - obrázek

Radost, vášeň, posedlost! Sbírka umění Michala Richtra

V Magnus Art galerii J&T Banky dáváme prostor začínajícím i zkušeným sběratelům umění. Máme za to, že se nejedná pouze o radost a koníček jednotlivců, ale také o důležito … Celý článek

Knižní tipy

Online galerie

Jubilejní 50.ANTIQUE - prodejní veletrh starožitností Praha 18-21.4.2024 - imgReklama