Zlín Design Market otevírá registraci pro designéry

Události - obrázek

Zlínský zámek o.p.s. zahajuje přípravy dalšího ročníku Zlín Design Marketu. Zpozornět by měli zejména designéři, kteří chtějí na této přehlídce originální autorské tvorby představit svá díla. Registrovat k účasti se mohou do 22. října.

Samotný Zlín Design Market pak proběhne o víkendu 9. a 10. prosince. Je určený pro širokou veřejnost, a kromě prodejní části zahrnuje také oblíbené tematické workshopy a výstavy v Galerii Václava Chada.

foto k článkuJiž počtvrté pořádá Zlínský zámek prodejní přehlídku mladého designu Zlín Design Market. Letos se koná o druhém adventním víkendu a stejně jako v předchozích letech nabízí designérům možnost ukázat svá originální díla a nabídnout je k prodeji. Pro návštěvníky je to příležitost k nákupu nevšedních kousků z oblasti módy, šperků, bytových doplňků či grafiky a třeba tak pořídit jedinečné vánoční dárky. „Cílem projektu je propojovat všechny generace a vzájemně sdílet novinky ze světa designu,“ uvedla za organizátory Miroslava Kupčíková.

Základem je prodejní přehlídka autorských designových děl, na kterou navážou i oblíbené kreativní workshopy. Během nich mají návštěvníci možnost zapojit se do tvůrčí činnosti. K vidění bude i na výstava tvorby skláře a sochaře Petra Stanického a interaktivní výstava Orbis Pictus Play.

foto k článkuDesignéři, kteří mají zájem o prezentaci své tvorby, se mohou registrovat do 22. října na http://www.zlin-design.cz/zdm_2017.

Čtvrtý ročník Zlín Design Marketu bude mít otevřeno v sobotu 9. prosince od 10 do 20 hodin a v neděli 10. prosince od 10 do 16 hodin. Vstup je zdarma.

V minulém roce se Zlín Design Marketu zúčastnilo na šest desítek vystavovatelů z řad českých, slovenských i jiných zahraničních designérů. Dvoudenní akci navštěvuje každoročně více než 4000 lidí.

foto k článkuProjekt vznikl jako platforma pro sdílení designových novinek díky obecně prospěšné společnosti Zlínský zámek, která ve spolupráci se Statutárním městem Zlín usiluje o znovuoživení zámku a zpřístupnění jeho prostor veřejnosti.

Kontakt:
martykanova@zlinskyzamek.cz

Zlín Design Market otevírá registraci pro designéry ~ iUmeni.cz ~

Autor / zdroj:
Publisher: iUmeni.cz

Další články

Události - obrázek

Nepokoje Jaroslava Diviše

Z úvodního slova Pavla Konečného k výstavě v galerii GALAXIE v Kopřivnici Celý článek

Události - obrázek

Výročí 130 let od narození Josefa Lady připomene Galerie Tančící dům retrospekt …

Galerie Tančící dům společně s rodinou Josefa Lady připravuje k 130. výročí narození a 60. výročí úmrtí tohoto významného českého umělce výstavu s názvem Sedmičky Josefa … Celý článek

Události - obrázek

Metastázy obrazu

Výstava nazvaná Metastázy obrazu usiluje o zpřítomnění určitého „obrazového rozhraní“, paralelně se otevírajícího i uzavírajícího, tj. dynamicky pulzujícího, v kterém se … Celý článek

Události - obrázek

Meet Art

Nový sdílený ateliér v Praze chce sjednotit komunitu mladých umělců Celý článek

Knižní tipy

Online galerie

iUmeni.cz - buďte také součástí portálu iUmeni.cz - propagace - imgReklama